6974114580 Ακρινή - Κοζάνη papadopoulosmarios76@gmail.com
hero image
 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
Εμπόριο Χωματουργικών Μηχανημάτων Ακρινή Κοζάνης
Η Εταιρεία Μ. Παπαδόπουλος με έδρα την Ακρινή Κοζάνης, ιδρύθηκε το 2005 και έκτοτε δραστηριοποιείται με σίδερα, εμπορία μεταχειρισμένων ανταλλακτικών μηχανημάτων έργου και χωματουργικών μηχανημάτων. 

Οι κύριες κατηγορίες που εμπορεύεται η εταιρεία είναι χωματουργικά μηχανήματα, μηχανήματα έργου, μεταχειρισμένα ανταλλακτικά όπως κινητήρες, υδραυλικά, συστήματα κύλισης, μετάδοσης κίνησης, άξονες, καζάνια πετρελαίου/υδραυλικού, μπούμες, κουτάλες, ηλεκτρονικά και καμπίνες. 

Η εταιρεία από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της έως σήμερα έχει δημιουργήσει ένα αξιόπιστο δίκτυο προμηθευτών για να εξασφαλίζει τα καλύτερα προϊόντα για τους πελάτες της είτε καινούργια είτε μεταχειρισμένα.

 

 

 

 
 
 
 
 


ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
είναι η άμεση εξυπηρέτησητων πελατών μας καθώς και η υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες, τα μηχανήματα και τα ανταλλακτικά που διαθέτουμε

 
 
 
 

 

 

   
   
   
 

ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ


Η εταιρεία Παπαδόπουλος Μάριος εμπορεύεται και διαθέτει προς πώληση μια μεγάλη γκάμα χωματουργικών μηχανημάτων, μηχανημάτων έργου και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών για αυτά. Έχουμε την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε την Κοζάνη, την Μακεδονία, ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και περιοχές του εξωτερικού κατόπιν συνεννόησης.

   
   
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να κάνετε την παραγγελία ή για περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τα προϊόντα μας