6974114580 Ακρινή - Κοζάνη papadopoulosmarios76@gmail.com
hero image
 
 
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ | Εμπόριο Χωματουργικών Μηχανημάτων Ακρινή Κοζάνης

Η εταιρεία Παπαδόπουλος Μάριος διαθέτει αξιόπιστα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για το χωματουργικό μηχάνημα ή το μηχάνημα έργου που επιθυμείτε.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα ανταλλακτικά απευθείας από τον χώρο της εταιρείας ή να τα στείλουμε εμείς για εσάς με μεταφορική στον τόπο που θα μας υποδείξετε.

Έχουμε την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό με αμεσότητα και συνέπεια στέλνοντας τα ανταλλακτικά για το χωματουργικό σας μηχάνημα γρήγορα και με ασφάλεια στον δικό σας χώρο.

 
 
 
 
 
 
 
 
   
  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Διατηρούμε το επίπεδο  των ανταλλακτικών μας σε υψηλό επίπεδο και δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες σας. Οι κατηγορίες των ανταλλακτικών που διαθέτουμε για τα χωματουργικά μηχανήματα ή για μηχανήματα έργου είναι οι εξής:
   
 
  Κινητήρες
  Υδραυλικά
  Σύστημα Κύλισης
  Μετάδοση Κίνησης
  Ηλεκτρονικά
  Άξονες
  Καζάνι Πετρελαίου / Υδραυλικού
  Μπούμες & Κουτάλες
  Καμπίνες & Εσωτερικό
 
 

Ανταλλακτικά με εγγύηση
Η εταιρεία του κυρίου Μάριου Παπαδόπουλου θέτει τα ανταλλακτικά σε πλήρη έλεγχο από εξειδικευμένο προσωπικό έτσι ώστε να μπορεί να εγγυηθεί την αποτελεσματικότητά τους.

 

Aνταλλακτικά σε κορυφαίες τιμές
Τα ανταλλακτικά μας είναι η ιδανική λύση για χωματουργικά μηχανήματα και μηχανήματα έργου, με υψηλή αντοχή ενώ παρέχονται στις  ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

 
 
 
 
 
 
 

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

είναι η άμεση εξυπηρέτησητων πελατών μας καθώς και η υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες, τα μηχανήματα και τα ανταλλακτικά που διαθέτουμε

 
 
 
 
 
ΌΛΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να κάνετε την παραγγελία ή για περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τα προϊόντα μας